Chec cu banane. Un desert neobișnuit de delicios, simplu și ușor de făcut. Fără zahăr și fără lapte

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Chec cu banane. Un desert neobișnuit de delicios, simplu și ușor de făcut. Fără zahăr și fără lapte
Chec cu banane. Un desert neobișnuit de delicios, simplu și ușor de făcut. Fără zahăr și fără lapte

Checul de azi preparat cu practic orice fel de făină: de grâu, secară, soia, castane sau mălai. Rețeta pe care ți-o  propunem, azi,  este un desert parfumat, fără făină, lapte sau conservanți. Preparatul de azi este original, gustos, sănătos și bogat în nutrienți. Apropo, este și foarte simplu de preparat. Cu siguranță nu trebuie să fii un bucătar priceput pentru a o face.

Așa cum se întâmplă întotdeauna în bucătărie, există multe versiuni ale rețetei de chec cu banane. Fiecare poate alege pe cel care îi place cel mai mult, dar noi l-am ales pe cel pe care vi-l propunem mai jos, deoarece este, fără îndoială, cel mai ușor și mai hrănitor.

Ingredientele necesare:

o sută de grame de făină de migdale;

40 de grame de făină de ovăz;

o linguriță de drojdie;

o jumătate de linguriță de sare,

două banane coapte;

două ouă;

două linguri de miere de albine;

cincizeci de grame de ulei de cocos,

șaizeci de mililitri de apă.

 

Chec cu banane. Un desert neobișnuit de delicios, simplu și ușor de făcut. Fără zahăr și fără lapte. Prepararea

 

 

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Într-un bol se amestecă o sută de grame de făină de migdale, 40 de grame de făină de ovăz, o linguriță de drojdie și o jumătate de linguriță de sare. 

Vă sugerăm și: Chec cu fructe de pădure. Fără făină și fără lapte cu doar 130 de calorii. Un deliciu culinar, gata in 30 de minute

 

Într-un alt castron, pasați bananele și amestecați-le cu cele două ouă, două linguri de miere de albine, cincizeci de grame de ulei de cocos și șaizeci de mililitri de apă.

 

Încercați și: Tort preparat în 5 minute. Un desert grozav, care dispare într-o clipă de pe mese

 

Mixați ingredientele din bolul cu banane. Continuând să mixați, adăugați și amestecul din primul bol. Turnați amestecul într-o formă de copt. Checul se coace la 180 de grade, cel puțin o oră.

Vedeți și. Tartă de post cu lămâie. Un desert super cremos, fără grăsimi și fără zahăr. O porție are doar 130 calorii

După ce checul a trecut testul scobitorii, se scoate din cuptor. După ce s-a răcit, checul se feliază și se poate servi pe masă.  de asemenea, suprafața desertului se poate decora cu chipsuri de ciocolată și felii de banane. Eventualii tăi oaspeți vor fi uimiți de atâta bunătate. Succesul este garantat! Cine nu ține o dietă, poate orna prăjitura cu fâșii de topping de ciocolată. Poftă bună! 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel