Prăjitură din trei ingrediente. Desertul incredibil de simplu de făcut atunci când nu ai timp

Prăjitură din trei ingrediente. Desertul incredibil de simplu de făcut atunci când nu ai timp 2
Prăjitură din trei ingrediente. Desertul incredibil de simplu de făcut atunci când nu ai timp 2

Atunci când ai musafiri nepoftiți sau nu ai timp prea mult să te pregătești, un desert rapid din doar trei ingrediente este tot ce-ți trebuie. Salvează această rețetă de prăjitură din trei ingrediente, pentru că nu știi când o să ai nevoie de ea. 

Prăjitură din trei ingrediente este o soluție perfectă atunci când ai musafiri și vrei să-i surprinzi. Acest desert se face foarte rapid, iar rezultatul este delicios. Iată cum se face.

Încearcă și Înghețată de banane cu doar două ingrediente. Cel mai cremos, fin și rapid desert de vară

Ingrediente

 

3 ouă

120 grame ciocolată albă

120 grame cremă de brânză

Te-ar putea interesa și: Socată de casă: Rețeta românească, autentică și cu gust răcoritor de copilărie. Acesta era secretul bunicii

 

Prăjitură din trei ingrediente. Mod de preparare

 

Se rupe ciocolata cubulețe și se adaugă într-un bol termorezistent. Se încălzește bolul la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde sau se pune pune bain-marie pentru a topi ciocolata.

Atunci când ciocolata s-a topit complet, se amestecă o bine cu crema de brânză până se obține o compoziție omogenă, ușor spumoasă.

Se separă albușurile de gălbenușuri. Se bat albușurile spumă cu un praf de sare, urmând a se face la fel și cu gălbenușurile. Se adăugă gălbenușurile peste crema de brânză cu ciocolată și se amestecă foarte bine.

La final, cu ajutorul unei linguri, se încorporează albușurile bătute spumă, în compoziție. Acest pas necesită grijă sporită, iar mișcările trebuie să fie delicate pentru a obține o compoziție cât mai pufoasă.

Se toarnă prăjitura într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace timp de 15-20 de minute la cuptorul preîncălzit la 170 de grade.

Așteaptă ca această prăjitură din trei ingrediente să se răcească la temperatura camerei înainte de a o tăia.

Se servește ca atare sau alături de fructele preferate.

Poftă bună!

Dacă ți-a plăcut această rețetă, atunci cu siguranță îți va plăcea și cea de Alivancă moldovenească - Rețeta vacanțelor la bunici care nu se uită niciodată.

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy