Ponta sare la gâtul lui Ciolacu, după amânarea votului pe moțiune: „Șmenarii și vânzătorii din PSD să recunoască BLATUL“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Victor Ponta, liderul Pro România, îi trimite „săgeți“ șefului interimar al PSD, Marcel Ciolacu, după ce moțiunea de cenzură inițiată chiar de PSD nu a trecut din lipsa de cvorum, absenții fiind tocmai cei din partid.

Votul pentru moțiunea de cenzură a fost amânat din lipsă de cvorum. Parlamentarii PNL, USR, PMP și UDMR nu au rămas la ședință, dar nici PSD nu s-a putut baza pe toți parlamentarii, astfel că moțiunea nu a putut fi votată din lipsă de cvorum.

„Parlamentarii PRO Romania - 24 prezenti din 24! Toti votam demiterea lui Lucovid Orban! PS - pesedistii sunt 209 in Grup / ia sa vedem cati sunt prezenti ! Nu astept de la smenarii si vanzatorii din PSD care au tot acuzat PRO Romania sa-si ceara scuze - astept sa recunoasca BLATUL si sa voteze conform asteptarilor celor care i-au trimis in Parlament!“, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. 

La Senat au fost absenți de la PSD: Roxana Pațurcă și Carmen Dan, iar de la Camera Deputaților au lipsit Dan Ciocan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Marian Cucșa (Partidul Republican) și Sorin Bota.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel