Ponta: "Dragnea ori e MITOMAN, ori ia DROGURI

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta aruncă apelative usturătoare la adresa liderului PSD, pe care îl acuză că e mitoman sau consumator de droguri.

Liderul Pro România a dezvăluit, într-o intervenţie la Realitatea TV, că Dragnea făcea cereri de pe patul de spital să plece în America, la Conferinţa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC).

"Exact când aflam că domnul Dragnea este în spital, cu dureri atroce, domnul Dragnea a făcut cerere de viză pentru SUA să plece la AIPAC cu doamna Dăncilă şi nu i s-a dat. Sau i s-a dat de fapt anulată. Aşa bolnav era încât îşi lua viză să plece în America. Toată lumea ştie că minte. Problema este de ce minte. Să nu se ducă la proces, să nu semneze sesizarea la CCR, să plece în America, la AIPAC, să anunţe tot dfelul de lucruri", a spus Victor Ponta la Realitatea TV.

 Victor Ponta susţine că Liviu Dragnea are o obsesie legată de persoana sa şi că minte când spune că a stat "la căpătâiul" său în spital.

"Văd că are o obsesie în ceea ce mă priveşte, de a-mi tot menţiona numele. (...) Domnul Dragnea ori e mitoman, ori ia droguri pentru că nu a fost niciodată la spitalul la care am fost internat. A fost la Istanbul o dată, la hotelul unde stăteam împreună cu domnul Tăriceanu şi am stat pe terasă. Nu a stat la căpătâiul meu, a stat lângă mine pe fotoliu. Nu e prima dată când Dragnea minte în faţă.

"Dragnea şi-a delegat atribuţiile ui Florin Iordache care vineri a sesizat Curtea Constituţională cu un conflict între puterile statului, o solicitare făcută de avocaţii domnului Dragnea. Şi eu fac parte din Camera Deputaţilor. Nimeni nu m-a întrebat dacă sunt de acord sau nu. Aici vorbim de ceva foarte important şi grav. Nu a a consultat pe nimeni domnul Iordache. Camera Deputaţilor este folosită ca avocat al unei persoane fizice, în cazul de faţă domnul Dragnea", a mai spus Victor Ponta la Realitatea TV.

Florin Iordache a sesizat vineri CCR, invocând un conflict juridic de natură constituțională între Parlament și ÎCCJ pe Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancţionarea faptelor de corupție, pe tema completelor specializate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel