Ponta, DEVASTATOR: Haos făcut în mod premeditat de infractori și proști care vor să scape cu banii furați

Narcis Popa |
Data publicării:

Victor Ponta a lansat un atac devastator la Guvernul PSD-ALDE. El spune că "Haosul este produs in mod premeditat si directionat de catre infractori care vor sa scape linistiti cu banii furati si de prosti care au facut o facultate de Drept fantoma fara sa aiba bacalaureatul!" 

"Sunt absolvent al Facultatii de Drept din Bucuresti / am fost magistrat, avocat si deputat ( chiar in Comisia Juridica) / si pot sa declar ca nu mai inteleg absolut nimic din modul in care se fac si se aplica legile in anul 2018 in Romania !!! Daca eu simt acest lucru oare ce crede un cetatean ( roman sau strain) care are un proces si spera sa i se faca dreptate???

Justitia este o parte a mecanismului public fara de care nicio societate nu poate functiona / exista sisteme de justitie mai mult sau mai putin eficiente , mai mult sau mai putin democratice , mai mult sau mai putin independente sau nu/ dar asa haos cum a fost produs in anul 2018 in Romania nu a existat niciodata nicaieri!

1. Guvernul modifica prin ordonanta de urgenta legile facute timp de 1 an in Parlament

2. Curtea Constitutionala decide azi ca judecatorii Curtii Supreme aplica gresit o lege inca din 2014 ( desi la CCR din 9 membrii actuali unul singur a fost judecator ????)

3. Ministrul Justitiei si Procurorul General se balacaresc la televizor, pe Facebook si direct in CSM

4. Comisia Europeana si Comisia de la Venetia ne spun ca gresim si totusi Comisia "Iordache" scoate limba la ei si spune ca stiu ei mai bine cum sa faca

5. Oameni nevinovati sunt scosi din functii si "paraditi" de portocali si unchesei care merg linistiti la birou si incaseaza salarii de la Buget de peste 100 de milioane / iar condamnatii penal prezideaza Camera Deputatilor si ii cearta la televizor pe judecatori

Haosul este produs in mod premeditat si directionat de catre infractori care vor sa scape linistiti cu banii furati si de prosti care au facut o facultate de Drept fantoma fara sa aiba bacalaureatul! Calai si slugi - plus trompetele care ii sustin la televizor!

Nu ma mai intereseaza soarta juridica a lui Dragnea - a dovedit deja ca si Pablo Escobar ca este mult prea puternic pentru Justitia noastra / pana la urma nici Escobar nu si-a incheiat cariera pe bancile Tribunalului / dar ma gandesc ca milioane de romani au cel putin un proces si spera sa vada ca se face dreptate - si trebuie sa aiba incredere in Justitie!

Acesta distrugere a Justitiei facuta in 2018 ne va costa enorm pe toti cei care vrem sa traim in continuare in Romania ( si nu in Brazilia sau Costa Rica) / ne vor trebui multi ani sa reparam ce am stricat acum!" este mesajul lui Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel