Ponta, despre măsurile impuse de Dragnea: O să avem un an 2019 foarte GREU

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul președinte PSD, Victor Ponta, atenționează asupra măsurilor anunţate de PSD pentru anul viitor. Ponta consideră că acestea nu sunt de bun augur, dar atrage atenția că trebuie găsite soluții pentru atunci când PSD va pierde guvernarea.

"Am citit de dimineata pe un site de stiri ca Liviu Dragnea ( Stapanul Romaniei) a iesit din Buncarul de la Scrovistea ca sa dea un interviu - fluviu de peste 3 ore la o televiziune ! Foarte bine: sigur a vorbit despre problemele tarii, nu?

1. Pensiile au fost inghetate ( dar cresc indemnizatiile pentru demnitari si alesi)
2. Benzina si motorina se scumpesc de la 1 Ianuarie
3. Inflatia si cresterea generala a preturiloe ne-au taiat in 2018 peste 5% din salarii si pensii
4. Factura la energie si caldura creste de la 1 Ianuarie in urma taxelor anuntate de Guvern / la fel si factura la telefon si internet/ si ratele la banca
5. Romania nu are un Buget pentru anul 2019 ( nici macar bani alocati pentru actiunile din tara cu ocazia Presedintiei Consiliului Uniunii Europene)
6. Suntem iar pe ultimul loc la absorbtia de fonduri europene nerambursabile/
7. cele 3 Spitale Regionale de la Iasi, Cluj si Craiova au fost amanate pentru 2027 / Autostrada Iasi - Targu Mures s-a “construit” pe o hartie prezentata la televizor ; despre cea de la Pitesti - Sibiu nici macar nu se mai vorbeste
8. In 2018 Romania a avut mai multe persoane care au migrat oficial in Europa decat Siria
9. Prin ultima Ordonanta de Urgenta s-a scos prevederea legala care impunea ca Prim Ministrul si Ministrul de Finante sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca datele bugetare trimise la Parlament sunt adevarate
10. Guvernul tocmai a decis sa confiste banii Universitatilor din Romania si sa ii foloseasca drept garantie pentru imprumuturi acordate primariilor mici care nu pot sa faca credite la banci pentru ca nu sunt solvabile

Mai am inca 50-60 de probleme care tin in mod direct de viata fiecarui roman si de viitorul tarii.

Stiti cumva dvs daca a spus ceva “Stapanul Dragnea” despre aceste probleme?!?!

Sau iar a batut campii despre :

1. Statul Paralel ( cu care statea el la mese si sedinte ) ,
2. despre Kovesi ( pentru care taia el porcul) ,
3. despre Coldea ( pentru care aducea vinuri scumpe) ,
4. despre Maior ( pe care il ruga sa ii angajeze iubita la SRI)
5. despre Iohannis ( pe care il lauda in public ce om serios si echilibrat si de care se ruga sa dea jos Guvernul “Ponta” si sa il puna pe Dancu Premier)
6. Despre Ciolos ( pe care PSD l-a votat in Parlament si pe care l-a sustinut tot anul 2016)
7. Despre ce victima este el a Justitiei ( care ii schimba si aranjeaza completurile de judecatori ca pe niste sosete pe care le poarta el cum are chef)
8. Despre strainii cei rai ( la care el insusi a fost in 2016 - la Viena promitandu-i Cancelarului Austriei ca “rezolva” toate problemele firmelor austriece , in Olanda promitand ca DAMEN face corvete la pret dublu pentru Romania si in Israel ca le vinde Hidroelectrica prin Fondul Suveran)
9. Despre ANAF care trebuie sa fie mai duri in controale ( dupa ce ce plangea la aceeasi televiziune ca firmele sunt abuzate de controale fiscale , mai ales bietii oameni de la TELDRUM)
10. Despre cum se gandeste el sa aiba PSD - ALDE candidat comun la prezidentiale - si cum e gata sa se sacrifice si sa accepte el sa fie acela ( ca plateste el niste sondaje din care rezulta ca e mai popular decat Tariceanu)

Ok - unii oameni sunt foarte bine platiti ca sa asculte la nesfarsit toate aceste aberatii si gogosi ( pentru 20-30.000 de euro incasati pe luna de la PSD poti sa suporti chiar mai mult de 3 ore) / daca mai sunt si oameni care asculta pe degeaba - “a lor va fi Imparatia Cerurilor” / eu ma bucur ca nu mi-am pierdut timpul cu asa ceva.

Dar daca Dragnea si gasca lui nu vorbesc despre adevaratele probleme ale oamenilor cu atat mai mult este nevoie ca noi, cei de la PRO Romania, sa facem asta / si sa pregatim solutii / cand tara va fi eliberata de acesti infractori paranoici va fi nevoie de multa munca si profesionalism pentru a indrepta din nou lucrurile !

O sa avem cu siguranta un an 2019 foarte greu / dar putem sa luptam impreuna pentru si ProRomania", a scirs Ponta pe pagina lui de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel