Ponta, despre ÎNREGISTRRĂRILE ȘOCANTE cu Adrian Țuțuianu

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta a reacționat după înregistrările cu liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, dându-i dreptate acestuia.

"PSD a avut capacitatea de a asigura doua Guverne ( 2001-2004 Nastase si 2012-2015 Ponta) considerate de către publicul din Romania si de către toti analistii interni si internationali ca fiind cele mai performante si eficiente după 1989.

Acum calitatea profesionala și morala a Premierului Dăncila si a majoritatii ministrilor si oamenor promovati în funcție de “Gasca de la Teleorman” este apreciată de toată lumea la modul descris Adrian Tuțuianu!

Mâine, la Camera Deputatilor, eu si toti colegii mei din ProRomania vom vota PENTRU motiunea care il priveste pe Ministrul Andrusca! Fac un apel la fostii mei colegi deputati PSD sa ni se alature in acest demers care sa tranmita un mesaj pentru Dragnea si Dancila ca paharul s-a umplut!

Dupa care sa ne asezam toti la masa si sa decidem, pana la sfarsitul acestui an, asupra unui nou Guvern condus de un Premier respectat in tara si in Europa si format din ministrii pregatiti profesional si avand coloana vertebrala! Este ceasul al 12 lea - inca se mai poate face acest lucru inainte ca Romania sa esueze definitiv!", a scris Ponta pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel