Polonia interzice, începând de miercuri, zborurile directe din România

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Începând de miercuri, un stat din Europa interzice zborurile directe provenind din 44 de ţări, între care Spania, Israelul şi România, cu scopul de a evita o intensificare a epidemiei Covid-19, a anunţat Guvernul polonez, relatează Reuters.

Statele Unite, Malta, Muntenegru, Mexicul, Brazilia, Argentina şi India sunt vizate, de asemenea, de această interdicţie, în timp ce Rusia şi China urmează să fie retrase de pe listă, scrie presa poloneză.

Varşovia ia această decizie în cadrul altor măsuri vizând o restrângere a vieţii sociale în regiunile cele mai afectate din Polonia, în contextul în care Guvernul încearcă să îndiguiască o răspândire a noului coronavirus, fără să recurgă la o izolare generalizată, potrivit stirileprotv.ro.

Polonezii pot, în schimb, să călătorească cu avionul în orice ţară - cu condiţia să folosească doar zboruri indirecte, prin ţări care nu figurează pe o listă cu interdicţii, precum Germania.

Polonia, o ţară cu 38 de milioane de locuitori, a înregistrat oficial 67.922 de contaminări cunoul coronavirus şi peste 2.000 de decese din cauza covid-19 de la începutul epidemiei.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel