Poliția capitalei: Mai mulţi medici ar fi întocmit parţial certificate de deces, contra unor sume de bani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Poliția capitalei. Mai mulţi medici ar fi întocmit parţial certificate de deces, contra unor sume de bani. Sursa - pixabay.com
Poliția capitalei. Mai mulţi medici ar fi întocmit parţial certificate de deces, contra unor sume de bani. Sursa - pixabay.com

Poliţia Capitalei a pus în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară şi şapte mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la audieri, pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii au reţinut patru persoane întru-un dosar penal de fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual în formă continuată şi abuz în serviciu, după ce mai mulţi medici ar fi întocmit parţial, contra unor sume de bani, certificate de deces, care ulterior au fost completate de intermediari şi reprezentantul unei societăţi comerciale, cu domeniu de activitate îmbălsămare.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia Capitalei, au fost puse în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară şi şapte mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la audieri, pentru continuarea cercetărilor.

În urma activităţilor desfăşurate, patru persoane au fost reţinute, urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală. Percheziţiile au fost efectuate de poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Întreaga acţiune a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Citește și:

 

Doi români, reţinuți pentru trafic de droguri. Polițiștii au confiscat 28 kg de canabis și 500 grame de cocaină

 

Două persoane au fost reţinute, fiind acuzate de trafic de droguri, după ce au fost prinse în flagrant transportând 500 de grame de cocaină, iar la percheziţiile de la domiciliile acestora poliţiştii au găsit 28 de kilograme de canabis.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia Română, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa - Serviciul Antidrog au depistat, pe 18 noiembrie, în flagrant delict, în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, un bărbat, de 57 de ani şi o femeie, de 56 de ani, în timp ce aveau, în autoturismul cu care se deplasau, un colet ce conţinea 500 de grame de cocaină.

De asemenea, asupra celor doi au fost descoperite şi ridicate 7,34 grame de canabis şi trei telefoane mobile. În aceeaşi zi au fost puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în Ploieşti şi Bucureşti, la locuinţele celor în cauză, fiind descoperite şi ridicate 28 de kilograme de canabis, 8.900 de lei, 150 de euro, o tabletă, trei telefoane mobile, un cântar electronic ce conţinea urme de THC, precum şi alte bunuri cu valoare probatorie. precizează sursa citată.

Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de sâmbătă, să fie prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul de 57 de ani şi femeia de 56 de ani au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Aceştia sunt acuzaţi de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc şi mare risc. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, de sprijinul BCCO Bucureşti şi BCCO. Ploieşti, precum şi al GJM. Ploieşti şi GJM. Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel