Poșta Română își EXTINDE rețeaua la nivel european. Românii pot trimite acum colete și în Paris

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Jaf la Poșta Română. Hoțul a furat un sac de bani (Foto ilustrativ / sursa: Facebook)
Jaf la Poșta Română. Hoțul a furat un sac de bani (Foto ilustrativ / sursa: Facebook)

Compania Naţională Poşta Română ajunge, din luna octombrie, și la Paris, aceasta fiind o destinație nouă, pentru are sunt făcute curse directe. Primul transport a ajuns în capitala Franței miercuri. 

Cursa auto a CN Poșta Română spre capital Franței a fost inaugurată marţi, odată cu plecarea primului transport către Paris.

Primul transport, cu peste o tonă de trimiteri poştale a ajuns miercuri, la Paris, și a plecat spre Bucureşti în aceeași zi.

„Cursa auto Bucureşti – Paris, care va asigura schimbul de trimiteri poştale cu origine Franţa şi destinaţie România, va avea o frecvenţă de două ori pe lună. Parisul se adaugă astfel destinaţiilor deservite deja rutier de Poşta Română: Bulgaria, Serbia, Ungaria, Republica Moldova, Germania şi Italia”, spun reprezentanții Poștei Române.

„Poşta Română continuă să îşi extindă reţeaua rutieră la nivel european. În contextul crizei provocate de pandemia cu Sars-Cov-2, care a demonstrat că transportul pe cale aeriană nu este întotdeauna accesibil, Poşta Română găseşte soluţii pentru a-şi respecta angajamentele asumate şi pentru a asigura confortul clienţilor săi, siguranţa trimiterilor lor, dar şi rapiditatea livrării acestora”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel