Cine va fi candidatul PMP la alegerile prezidențiale

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele PMP Eugen Tomac anunță că partidul său își va anunța candidatul la alegerile prezidențiale până pe 10 august.

Pentru a lua o decizie în acest sens, PMP a comandat un sondaj în care sunt testați Eugen Tomac, Robert Turcescu, Theodor Paleologu, Mihail Neamțu și George Mioc, potrivit Agerpres. Ca atare, candidatul va fi unul dintre cei cinci.

„Am avut o şedinţă foarte fierbinte, unde am discutat doar despre alegerile prezidenţiale, alegeri foarte importante şi aşteptate de toţi românii. Aşa cum am subliniat încă de la deschiderea lucrărilor, PMP va merge în această campanie cu un candidat propriu. (...) Deci, vom face această analiză în următoarea perioadă şi sunt convins că la următorul Consiliu Executiv Naţional sau Colegiu Naţional, care reuneşte toţi preşedinţii de organizaţii din toate judeţele şi din diaspora, implicit Republica Moldova, vom stabili care este candidatul PMP pentru alegerile prezidenţiale", a afirmat Tomac, după şedinţa Consiliului Executiv Naţional al partidului.

Până în acest moment, oficial și-a anunțat candidatura doar președintele Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel