Ploaia înghețată din Germania a făcut victime: Doi români, morți într-un accident teribil pe autostradă, în apropiere de Munchen

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Accident pe ploaia înghețată de pe A8, în Germania. O mașină s-a izbit sub un camion articulat. Doi români și-au pierdut viața.

Un accident mortal a avut loc pe autostrada A8, în direcția München, în districtul Dachau. Cele două persoane rănite mortal au fost identificate. Șoferul (49 de ani) și copilotul (48 de ani) sunt cetățeni români care se deplasau către Munchen.

Haos în Munchen, după ce a căzut o ploaie înghețată: Autostrăzi închise, străzi impracticabile, zeci de accidente

La primele ore ale dimineții, poliția din nordul Bavariei Superioare a fost chemată la un accident rutier devastator pe autostrada A8, în direcția München. Accidentul a avut loc în apropiere de intersecția Odelzhausen. Martorii oculari au raportat în primele informații că ocupanții unui autoturism au suferit răni fatale. Când ofițerii de la poliția rutieră din Fürstenfeldbruck și de la secția de poliție din Dachau au ajuns la locul accidentului, un medic de urgență a confirmat decesul a doi dintre ocupanți.

2. -imagine fara descriere- (accident-munchen-roman8_55406600.jpg)

Accidentul a avut loc în jurul orei 02:05, când mașina a ajuns sub partea din spate a unui camion articulat. Camionul s-a răsturnat la nivelul acceleratorului la intersecția de la Odelzhausen și a ieșit pe banda din mijloc. Forța impactului a dus la rănirea mortală a ocupanților autoturismului. Șoferul camionului, în vârstă de 64 de ani, din districtul Bergstrasse din Hesse, a suferit doar răni ușoare.

În momentul producerii accidentului, carosabilul era alunecos din cauza ploii înghețate. Accidentul a provocat pagube economice totale la autoturism de aproximativ 25.000 de euro și pagube la autotrenul articulat de aproximativ 50.000 de euro. Investigațiile privind circumstanțele exacte ale accidentului sunt încă în curs de desfășurare. Procuratura München II a ordonat întocmirea unui raport de analiză a accidentului.

Martorii care pot furniza informații relevante despre desfășurarea accidentului sunt rugați să contacteze secția de poliție rutieră din Fürstenfeldbruck.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel