Plecat din PSD, Tudose spune tot: Dragnea a TRIMIS JANDARMII să bată protestatarii

Narcis Popa |
Data publicării:

Proaspăt plecat din PSD și înscris în Pro România, Mihai Tudose spune că e ceva incalificabil "să trimiți Jandarmeria să bată protestarii". 

"Vedeti dumneavoastra, toata lumea este de acord ca in Justitie trebuie facut ceva – o punere in acord cu o serie de decizii ale CCR, cu decizii ale Uniunii Europene, dar si corectarea unor abateri grave, acolo unde acestea au avut loc. Insa una este sa armonizezi niste decizii si sa corectezi cu buna-credinta niste aspecte, iar alta e sa declansezi o ofensiva permanenta impotriva Justitiei si sa te intereseze doar rezolvarea unor anumite spete, dosare. Asa ceva este profund incorect.

De aceea iese lumea in strada si protesteaza, fiindca toate acestea fac mult rau si se vad cu ochiul liber. Cat am fost premier, m-a preocupat faptul ca iese lumea in strada si uneori am reusit sa port un dialog cu protestarii, fiindca nu-i poti ignora pe romanii nemultumiti. Eu am dialogat cu ei, inainte de a pleca de la Palatul Victoria, ce a urmat dupa, pe 10 august... E incalificabil sa trimiti Jandarmeria sa bata protestari. Este grav ca s-a ajuns la asa ceva", a declarat Mihai Tudose pentru Podul.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel