Platformă de dezbatere a celor mai importante teme, care vizează nevoile românilor din Diaspora

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
platforma_dezbatere_diaspora
platforma_dezbatere_diaspora

Ambasada României din Italia a anunţat că Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) invită la dialog reprezentanții mediului asociativ românesc din afara granițelor țării, prin organizarea unor sesiuni de informare și dezbateri online, în cadrul proiectului „Dezbateri cu mediul asociativ“.

DRP pune la dispoziția reprezentanților comunităților de români din afara granițelor o platformă de prezentare și de dezbatere a celor mai importante teme care vizează nevoile românilor din diaspora, precum și posibilele soluții menite să vină în sprijinul acestora.

DRP pune la dispoziția reprezentanților comunităților de români din afara granițelor o platformă de prezentare și de dezbatere a celor mai importante teme care vizează nevoile românilor din diaspora, precum și posibilele soluții menite să vină în sprijinul acestora. Principalele subiecte de discuție se vor baza atât pe promovarea proiectelor și acțiunilor DRP în raport cu mediul asociativ românesc, cât și pe nevoile românilor care decid să plece din România dar și dificultățile pe care aceștia le întâmpină în statele în care trăiesc și muncesc.

Prima sesiune va avea loc pe data de 07 iulie a.c. și se adresează comunităților de români din Franța și Germania. Pentru detalii suplimentare și calendarul dezbaterilor  AICI

Participarea se va realiza pe bază de înscriere, în ordinea înscrierilor, în limita locurilor disponibile. Pentru înscriere, vor fi transmise numele, prenumele și datele de contact ale participantului și ale persoanei de contact dacă aceasta este diferită, țara și asociația pe care o reprezintă. Fiecare asociație va putea delega un singur reprezentant. Înscrierile transmise în mesageria privată Facebook sau comentarii NU vor fi luate în considerare! Unul dintre obiectivele prioritare ale DRP este menținerea unei legături strânse cu mediul asociativ românesc în vederea păstrării și promovării identității lingvistice, culturale și spirituale a românilor de pretutindeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel