PLANUL PSD în RĂZBOIUL cu Iohannis: „SUSPENDAREA președintelui timp de 7 zile”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat că va propune, în Comitetul Executiv al partidului, suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis pentru o perioadă de 7 zile pentru ca, în acel interval, cel care deţine interimar funcţia să semneze pentru numirea miniştrilor.

„Dacă mă invită în Comitetul Executiv o să propun acest lucru (suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis – n.r.). Trebuia suspendat de vreo 2 ani de zile. Deci un preşedinte care nu respectă Constituţia României şi îşi bate joc şi de Constituţie şi de Parlament şi, în general, de ce hotăresc cetăţenii într-un anumit moment, că îi place că nu îi place aceasta este hotărârea poporului român.

În momentul în care dânsul refuză nejustificat anumite chestiuni sau în interesul propriu, cum a fost cu procurorul general sau numirea şefei de la DNA, sigur că atunci, conform Constituţiei trebuie să iei o decizie.

Şi atunci eu voi propune suspendarea, cu un termen de 7 zile, am zis eu că este un termen rezonabil, în care cel care se duce şi îl înlocuieşte să poată să facă ceea ce ar fi trebuit să facă dânsul conform Constituţiei", a afirmat Cătălin Rădulescu, pentru Mediafax.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel