PLANUL de campanie al PSD, DEVOALAT. STENOGRAME din şedinţa CEX. Dăncilă: "Este ultima carte! Voi merge în PIAŢĂ, voi merge la MALL. Nu ne vor ATACA!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Stenograme incendiare au ieşit din şedinţa CEX a PSD, unde Viorica Dăncilă a vorbit cu membrii partidului despre campania electorală. Dăncilă se teme că aceste alegeri din noiembrie s-ar putea să fie "ultima carte" a formaţiunii. Mai mulţi lideri de filiale i-au cerut şefei PSD să le dea câte o poză şi o scrisoare pe care o vor distribui chiar ei prin teritoriu, pe banii lor.

"Trebuie să ieșim între oameni și trebuie să avem anumite evenimente la care să participăm. (...) Vreau să atragem alături de noi tinerii, să mergem în județe și să vorbim cu ei. (...) Este foarte important pentru noi să obținem un scor bun. Scorul la prezidențiale reflectă capacitatea partidului. Dacă vom avea un scor slab, sub 25% pentru acest partid va fi un dezastru. 

Citeşte şi: Viorica Dăncilă şi-a făcut deja POZE pentru campania de la alegerile PREZIDENŢIALE: "O să mai fac poze!"

Trebuie să arătăm că acest partid a rămas puternic. Dacă nici acum nu realizăm acest lucru... 

Este ultima carte a acestui partid. Trebuie să o jucăm bine", a spus Viorica Dăncilă în şedinţa CEX, potrivit Digi24.

 

Viorica Dăncilă: "Nu ne vor ataca oamenii pe stradă"

 

Dăncilă vrea să se expună public, să meargă printre oameni în diverse locuri precum pieţe, mall-uri. Nu se teme de furia protestatarilor.

"Cred că putem să câștigăm așa cum am câștigat de fiecare dată. Fără manifestări cu probleme. Să mergem printre oameni, și același lucru îl voi face și eu. Voi merge în piață, voi merge la mall. Am fost printre ei, nu am găsit un singur om care să spună de rău. Am stat în mijlocul oamenilor și am făcut poze. Nicio reacție negativă. 

Să nu cădem în această plasă pe care ne-au pus-o - să nu mai ieșim pe stradă pentru că ne vor ataca. Nu e așa. Că va fi unul, doi, trei, cinci, sunt puțini", a mai spus Viorica Dăncilă, potrivit aceleiaşi surse.

Citeşte şi: Paul Stănescu schimbă PLACA: "Voi face campanie pentru Viorica Dăncilă"

Liderii organizaţiilor PSD din teritoriu au insitat să primească o poză şi o scrisoare "de suflet" pentru oameni, ca să le poată distribui în localităţi, pe banii lor.

Paul Stănescu, deşi le-a spus jurnaliştilor înainte de şedinţa CEX că va face campanie pentru Viorica Dăncilă, a avut o replică sceptică la cele spuse de premier: "Trebuie să vedem ce putem face la modul realist. Pornim de la o realitate, degeaba îmi asum eu lider de organizație un angajament. Nu ne ascultă nimeni, trebuie să ne asculte cineva".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel