Plănuiți să mergeți cu cortul? Urmați aceste sfaturi ecologice neapărat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Plănuiți să mergeți cu cortul? Urmați aceste sfaturi ecologice neapărat / Foto: Unsplash
Plănuiți să mergeți cu cortul? Urmați aceste sfaturi ecologice neapărat / Foto: Unsplash

Plănuiți să mergeți cu cortul? Urmați aceste sfaturi ecologice și activități care vă vor ajuta să lăsați natura la fel de curată cum ați găsit-o.

Fie că vă împachetați echipamentul sau vă pregătiți tabăra, lăsați conștiința ecologică să vă ghideze. Veți găsi o mulțime de ajutor online: De exemplu, EcoWatch.com oferă "6 sfaturi pentru a vă ecologiza campingul", inclusiv sfaturi pentru a readuce o zonă la starea "fără urme".

 

Obțineți elementele esențiale

 

Dacă sunteți un rulotist ocazional, puteți renunța la haine și echipamente noi și costisitoare (și la amprenta de carbon lăsată de fabricarea lor)? În schimb, încercați să împrumutați de la prietenii care practică activități în aer liber, să închiriați de la firme de echipament sau să cumpărați echipament și îmbrăcăminte de ocazie special[, conform National Geographic.

 

Izolare în camping

 

Unele locuri de campare, ca și unele orașe, suferă din cauza turismului excesiv. De ce să alegeți o destinație unde vizita dvs. agravează acest lucru? Treceți peste locurile populare promovate pe rețelele de socializare; în schimb, căutați locurile descrise ca fiind "retrase", "spațioase" și "discrete" în ghidurile de călătorie și în recenziile vizitatorilor. (Noua carte National Geographic 50 States, 500 Campgrounds (50 de state, 500 de locuri de campare) este disponibilă la books.disney.com și acolo unde se vând cărți).

 

Faceți o incursiune în bucătărie

 

Împachetați provizii de masă reutilizabile, nu articole de unică folosință: farfurii, tacâmuri, pahare și sticle de apă. Luați cu dumneavoastră coșuri de gunoi pentru a separa reciclabilele de gunoiul din camping. Nu lăsați deșeurile pe inelul de foc, deoarece majoritatea acestora se descompun lent: de exemplu, până la doi ani pentru o coajă de banană.

 

Articole de toaletă, baterii

 

Produsele pe care le folosim acasă pot conține ingrediente dăunătoare pentru mediu. Pentru utilizarea în camping, asigurați-vă că vă procurați paste de dinți, săpunuri, șampoane și alte produse de igienă care sunt etichetate în mod explicit ca fiind biodegradabile. Pentru camping cu un alt element esențial, telefonul mobil: Blogul de la CampingForFoodies.com enumeră instrumentele care pot încărca bateria telefonului, de la un radio meteorologic cu manivelă manuală până la o sobă de tabără cu lemne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel