Plantație de canabis, descoperită în vestul țării. Inculpații cultivau plantele în aer liber, pe malul râului Crișul Alb

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul DIICOT Arad, au desfășurat marți o acțiune privind combaterea traficul de droguri de risc, în județul Arad. 

„În cauză s-a reținut faptul că, în perioada mai-septembrie 2021, inculpații au înființat o cultură în aer liber de plante de cannabis, disimulate în vegetația de pe malul râului Crișul Alb, pentru a fi mai greu de depistat. La data de 28 septembrie 2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a celor doi inculpați imediat după ce au recoltat mugurii de cannabis. Asupra acestora au fost depistate cinci pachete, în greutate totală de 16,2 kilograme de masă verde, iar, cu aceeaşi ocazie, a fost descoperită și plantaţia de cannabis, compusă din 35 de plante aflate în diferite stadii de creștere, cu o masă totală de 102,9 kilograme”, a transmis DIICOT.

Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile, scrie pressalert.ro. Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Poliției orașului Ineu. Oamenii legii fac precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel