Piraeus Bank România devine First Bank. Decizie importantă

Narcis Popa |
Data publicării:

Consiliul de Administrație al Piraeus Bank România, întrunit miercuri, 12 septembrie 2018, a luat decizia schimbării denumirii societății și a brandului comercial Piraeus Bank România în "First Bank". 

Procesul de rebranding va începe la sfârșitul anului 2018 și va continua în lunile care vor urma. Trecerea la noul brand va fi vizibilă gradual pe parcursul întregului proces. Activitatea băncii se va desfășura normal. Toate angajamentele contractuale încheiate între bancă și clienții săi rămân active și nu vor fi afectate de adoptarea noii identități de brand.

Finalizarea procesului de tranziție către noul brand va fi anunțat de bancă, tuturor clienților săi.

Dominic Bruynseels, Președinte Executiv Piraeus Bank România declară:
"Este un nou început, o călătorie în care inovația, dinamismul și munca de echipă ne vor duce către un banking mai bun în beneficiul clientului. Avem susținerea unui investitor internațional de anvergură, a cărui forță financiară, dar și expertiză ne permit să îmbrățișăm standardele unui banking modern. Vom continua să ne îmbunătățim oferta actuală de servicii și produse, astfel încât acestea să se alinieze cerințelor clienților locali. În același timp, vom fi foarte atenți la semnalele lor pentru a propune acele noi servicii și produse care să le fie de folos. Brandul "First Bank" vorbește despre client ca centru al interesului nostru, despre dorința de performanță, clădită cu pasiune, profesionalism și integritate. "

(w670)

Pe 28 Iunie 2018, Piraeus Bank România a fost achiziționată de către JCF IV Tiger Holdings S.àr.l., entitate aparținând grupului JC Flowers & Co.
Este prima investiție pe care fondul o face pe piața din România și în Europa Centrală și de Est.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel