Pilot TAROM, mesaj viral după ce ministrul Cuc a cerut întârzierea avioanelor în ziua moțiunii: "Politrucii fac asta și noi TĂCEM?"

Narcis Popa |
Data publicării:

Emil Dobrovolschi, pilot TAROM a transmis un mesaj după scandalul în care a fost implicat Răzvan Cuc, cel acuzat că a demis directorul TAROM după ce a refuzat să întârzie avioanele în ziua moțiunii de cenzură pentru ca parlamentarii să nu poată vota împotriva guvernului. 

"Noi, pilotii, nu facem politica. Pilotăm avioane si ducem pasageri la destinație, in siguranța. Am tăcut si ne-am înghițit amarul cand ne-au pus șefi tot felul de mercenari si oameni fără nicio experienta, cand analfabeți care scriu ,,mi-au" intr-un cuvânt au ajuns mari șefi in minister si ,,aveau grija de aviatie". Am tăcut văzând compania Tarom ajungând sa fie alungată din birourile din Otopeni încât am ajuns sa stam pe canapele pe holuri in timp ce in birourile noastre stau companii concurente. Acum politrucii ne schimba din răzbunare al patrulea manager general, unul crescut in Tarom si care are cu adevărat planuri de viitor si NOI TĂCEM???" este mesajul lui Emil Dobrovolschi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel