EXCLUSIV  PIEDICĂ pentru Dide de la Jandarmerie. CONTROVERSA momentului

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cristian Mihai Dide a picat, pentru a doua oară, evaluarea psihologică pentru a lucra în cadrul Jandarmeriei.

Este greu de crezut că protestatarul nu trece testul psihologic pentru a lucra pe unul dintre următoarele posturi - îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat sau îngrijitor animale grajd. Oamenii care îl cunosc sunt de părere că Mihai Dide este apt psihologic. Nu există niciun dubiu în acest sens.

De altfel, cum ar putea fi inapt un om care de la 30 de ani este antreprenor? Încă de atunci avea o firmă specializată în proiectarea, instalarea şi mentenanţa sistemelor de detecţie şi stingere de incendii. Pentru cunoscători: PSI. 

Prin 2016, Cristian-Mihai Dide şi-a înfiinţat un ONG, Evoluţie în Instituţie, prin care monitorizează constant activitatea instituţiilor publice. Susţine că multe lucruri ar putea fi simplificate şi îmbunătăţite în administraţia locală cu ajutorul tehnologiei şi al unor investiţii pentru cetăţeni şi pledează pentru transparentizarea informaţiilor de interes public. Nu sunt doar vorbe, sunt fapte şi victorii muncite. 

În prezent, vrea să desființeze Jandarmeria Română după violențele din 10 august 2018 din Piața Victoriei. Întrebarea este: cum ar putea tocmai Jandarmeria Română să-l declare apt din moment ce protestatarul se luptă, pe toate fronturile, pentru distrugerea instituției? Răspunsul este la dumneavoastră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel