Petrecere de Revelion între români, sfârșită prost. Un bărbat a ajuns la spital cu o sticlă în gât

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură România TV
Sursa foto: captură România TV

Trei bărbați au fost duși la spital, miercuri dimineața, după un scandal izbucnit după petrecerea de Revelion, la un restaurant din Baia Mare. Mai multe echipaje de poliție au intervenit pentru aplanarea conflictului în care au fost implicați mai mulți petrecăreți.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat că a fost întocmit un dosar penal și se fac cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat la petrecerea de Revelion la restaurantul din Baia Mare.

„Un conflict a izbucnit de Revelion la un restaurantul unui hotel din Baia Mare iar pentru aplanarea acesteia la fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, de la ordine publică. Polițiștii au identificat trei bărbați care prezentau urme de violență și care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele verificări s-a constatat că mai multe persoane care se aflau la restaurantul respectiv s-au agresat iar în cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru a se stabili ce s-a întâmplat”, a spus Meteș.

Mai multe persoane au fost lovite cu sticlele de bere în cap, iar uneia dintre ele pur și simplu i-ar fi fost îndesată o sticlă pe gât. „Trei victime au fost transportate la UPU Baia Mare, două prezentau traumatisme cranio-faciale și una un traumatism la o mână”, a declarat directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Maramureș, Alexandru Ilieș, citat de Mediafax.

Zece echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și un echipaj SMURD au sosit la fața locului. Polițiștii au reușit să aplaneze conflictul care a avut loc atât în interiorul locului de desfășurare a Revelionului, cât și în parcarea hotelului de 4 stele. Ba chiar au ajuns să se bată și în curtea unei reprezentanțe auto din zonă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel