Peste 150 de persoane legitimate după meciul România - Bosnia-Herţegovina

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Muncitori străini răpiți și șantajați în România: Suspecții au cerut 10.000 de euro pentru eliberarea unuia dintre ei
Muncitori străini răpiți și șantajați în România: Suspecții au cerut 10.000 de euro pentru eliberarea unuia dintre ei

Jandarmii au legitimat 155 de persoane după terminarea partidei de fotbal dintre România şi Bosnia şi Herţegovina, urmând ca, după vizionarea imaginilor operative, să fie identificaţi şi sancţionaţi cei care au comis fapte antisociale.

"Până în acest moment a fost întocmit un act de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală, în urma depistării unui suporter oaspete în timp ce încerca să introducă materiale pirotehnice în arena sportivă", informează un comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti (DGJMB) transmis, marţi.

Totodată, au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.500 de lei.

"În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare", arată sursa citată, conform Agerpres.

 

România - Bosnia 4-1

 

România a avut prima șansă mare de gol, chiar în prima parte a primei reprize. În minutul 20, Stanciu a șutat periculos, mingea fiind, însă, respinsă de defensiva adversă. A urmat apoi o șansă de gol irosită de Dennis Man.

În minutul 38, jucătorul celor de la Parma a reușit să deschidă scorul cu stângul, din interiorul careului. Bancu a contribuit cu pasa decisivă. Golul lui Man a fost inițial anulat, dar după analiza VAR, reușita a fost validată.

Denis Alibec putea aduce un al doilea gol, chiar de la sfârșitul primei reprize, fotbalistul ajungând să îl dribleze pe portarul bosniac, însă șutul său a fost respins.

 

Repriza a doua a adus trei goluri spectaculoase

 

Repriza a doua a fost însă, un spectacol adevărat din partea elevilor lui Edi Iordănescu. Pușcaș a dublat avantajul României în minutul 74, după o pasă magistrală oferită de Bancu.

Dzeko a reușit să aducă și el un gol pentru bosniaci în minutul 77, însă Rațiu a marcat la doar două minute distanță, după o schemă frumoasă cu același Bancu.

Chiar înainte ca arbitrul să anunțe finalul meciului, Pușcaș a marcat din nou cu un șut expediat de la marginea careului, direct în poarta echipei adverse.

Cu toate că, tricolorii au făcut spectacol în ultimul meci din Liga Națiunilor, România va retrograda în Liga C, după ce Finlanda a învins-o pe Muntenegru cu scorul de 2-0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel