Pentru o nuntă de 8.000 de euro, au achitat doar 1.500

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

La începutul lunii mai, în localitatea Viveiro din Spania, o familie de români și-au organizat cu fast nunta într-un local select. Familia a plătit un avans de 1.500 de euro, urmând ca la sfârșit să achite diferența. Când a fost timpul să dea banii pentru serviciile au întârziat plata pretextând că tatăl mirelui nu se simțea bine și că va trece a doua zi pentru a achita. Nimeni nu a mai venit sa achite nota, restaurantul rămânând doar cu suma pe care a cerut-o în avans, 1.500 de euro.

La nuntă au fost aproximativ 200 de invitați și familia mirelui, care trebuia să plătească pentru nuntă, a dat un avansul, urmând să achite la final încă 8.266 de euro, așa cum au negociat în perioada martie - mai.

Reprezentații localului au așteptat zile întregi să vină familia să achite restul de plată, încercând zadarnic să-i contacteze la telefon. Responsabilii localului au mers la secția de poliție pentru a raporta faptele, la 10 zile după ce evenimentul a avut loc.

După primirea plângerii, Poliția Națională Viveiro a solicitat ajutor internațional pentru a încerca să găsească familii dispărute, în Spania, în România sau în orice altă țară. Românii sunt acum căutați pentru escrocherie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel