Pedepsiţi pentru că au furat cutia milei dintr-o biserică, au primit şi amendă pentru încălcarea restricţiilor

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Patru tineri din Blaj au fost reţinuţi de poliţişti după ce ar fi pătruns, prin efracţie, pe timp de noapte, într-o biserică din municipiu, de unde au furat cutia milei şi alte bunuri, aceştia fiind şi amendaţi contravenţional, cu 10.000 de lei, pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie în condiţiile stării de urgenţă, se arată într-un comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

"Se pare că, în noaptea de 25 spre 26 aprilie, cei 4 tineri ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta unei biserici şi ar fi sustras cutia milei, un cuţit şi alte mici obiecte bisericeşti, dar şi geamul din termopan pe care l-au demontat pentru a pătrunde în interior", arată sursa citată.

Cei patru tineri, toţi din Blaj, cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani, au fost identificaţi de poliţiştii de investigaţii criminale şi reţinuţi, urmând să fie prezentaţi în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Totodată, poliţiştii i-au sancţionat contravenţional, cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, privind restricţiile de circulaţie a persoanelor, în condiţiile stării de urgenţă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel