Patru români au tras sperietura vieții lor, în Germania: Bolidul în care se aflau, ciuruit de gloanțe în centrul orașului Hamburg

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O plimbare pe străzile orașului german Hamburg s-a încheiat cu o sperietură de moarte pentru patru români. După câteva ore de distracție în compania unor prostituate, s-au ales cu mașina complet distrusă de gloanțe.

O plimbare în Kiez s-a încheiat pentru patru români o sperietură zdravănă și cu un Audi A6 complet distrus.  Potrivit cotidianului german BILD, cei patru români, cu vârste cupinse între 23 și 38 de ani se aflau aseară în jurul Reeperbahn. Doi dintre ei ar fi apelat la serviciile sexuale ale doamnelor de acolo. Ulterior, aceștia ar fi fost urmăriți de mai mulți bărbați. Momentan, nu se cunosc motivele care au dus la această situație, dar s-au ales cu mașina grav avariată, iar găurile de glonț sunt clar vizibile.

Este posibil să fi existat o neînțelegere în legătură cu plata pentru sex.

Când au ajuns în cele din urmă la mașina lor, persoanele necunoscute le-ar fi atacat vehiculul.

Patru români au tras sperietura vieții lor, în Germania

 

Se pare că românii au reușit să scape. Ofițerii de poliție federală au observat Audi-ul cu gaura din geamul din spate, pneul și în caroseria mașinii în jurul orei 23.45 pe Nordkanalstrase și l-au oprit.

Românii le-au spus oamenilor legii că au fost împușcați în St. Pauli. Cu toate acestea, anchetatorii nu exclud nici posibilitatea ca pagubele să fi fost provocate de un ciocan de zidărie sau ceva similar.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Florian Abbenseth: "Am confiscat vehiculul, acesta este în curs de examinare medico-legală."

Cele patru persoane au declarat că au fost anterior în cartier. Poliția suspectează că atacul asupra mașinii s-ar fi putut petrece acolo. Potrivit purtătorului de cuvânt, dacă s-ar fi tras asupra mașinii, probabil că acest lucru ar fi fost raportat de martorii de la fața locului.

Mai degrabă, poliția presupune că pagubele ar fi putut fi provocate de obiecte, de exemplu un ciocan de zidar. Acum trebuie clarificat motivul pentru care mașina a fost atacată în cele din urmă.

Ocupanții au fost duși la secție unde au fost interogați cu ajutorul unui interpret. Potrivit sursei citate, în acest caz a fost demarată o anchetă în urma căreia va fi clarificat contextul violențelor.

Germania. Poliția a demarat controale ample pe autostrăzi: român, trimis de la volan direct la închisoare

 

Doi români care erau căutați de poliție în Germania au fost depistați în urma unor controale de frontieră efectuate pe A3, la granița cu Austria. 

În ultimele zile, polițiștii germani au demarat o serie de controale de frontieră pe autostrada A3, la granița cu Austria. Astfel, oamenii legii au depistat doi cetățeni români, ambii căutați de autoritățile judiciare. Unul dintre ei a ajuns la închisoare.

Potrivit unui comunicat al poliției, agenții federali au verificat vineri, 27 mai, la punctul de frontieră de lângă Kiefersfelden, datele personale ale unui român. Agenții au descoperit că bărbatul avea emis pe numele său un mandat de arestare de la Parchetul Nürnberg. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, fusese condamnat la 8 ani și 6 luni de închisoare în 1999 de către Tribunalul districtual Nürnberg-Fürth pentru tâlhărie calificată, vătămare corporală și furt.

După ce a ispășit o parte din pedeapsă, a fost expulzat în România, însă avea interdicție de a mai intra în Germania. Din cauza întoarcerii sale în Germania, acum trebuie să ispășească restul pedepsei, adică 499 de zile de închisoare. Bărbatul a fost transportat la penitenciarul din Bernau.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel