Patronul unui magazin românesc din Italia, amendat cu 2.000 de euro în urma unui control al carabinierilor. Ce nereguli au găsit

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Autoritățile au descoperit nereguli în magazinul românului
Autoritățile au descoperit nereguli în magazinul românului

Carabinierii unității speciale Nas (Unitatea de Combatere a Contrafacerii și a Protecției Sănitare) au descins, ieri, în magazinul unui român din localitatea Boara Pisani (provincia Padova, regiunea Veneto). Bărbatul a fost sancționat cu o amendă de 2.000 de euro. 

Acțiune blitz a carabinierilor din cadrul Nas din Padova pentru protejarea sănătății publice. În după-amiaza zilei de 7 iunie, agenții au efectuat un control la un magazin din localitatea Boara Pisani, administrat de un cetățean român, rezident în provincia Verona. Astfel, în timpul acțiunii au fost depistate numeroase nereguli, care s-au soldat cu amenzi mari.

Conserve confiscate, românul amendat


Potrivit publicației Padova Oggi, în urma unor controale specifice în vederea protejării sănătății publice, carabinierii au dispus confiscarea administrativă a 4.000 de pachete de conserve, în valoare de aproximativ 10.000 de euro, din magazinul condus de un cetățean român, rezident în provincia Verona.

Confiscarea a fost necesară deoarece produsele, care erau expuse în mod regulat, nu purtau indicațiile obligatorii în limba italiană.

În plus, administratorul afacerii a primit o amendă administrativă în valoare de 2.000 de euro.

Vezi și: Italia. Șofer român, mort într-un accident dramatic pe autostrada A14

 

------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel