Patroana unui club erotic din Germania a căutat un CIOBAN din România. MOTIVUL

Narcis Popa |
Data publicării:

Patroana unui club erotic din Bavaria a căutat un an întreg un cioban din România care nu și-a achitat nota de plată. 

Femeia avea numele bărbatului şi îl văzuse într-o imagine live pe telefon, pe Whatsapp, atunci când bărbatul făcuse programarea. Pentru că bărbatul nu a mai mers în club, patroana acestuia a început să-l caute. A descoperit pe internet că numele pe care îl avea era al unui cioban român care făcea afaceri cu o asociaţie de crescători de ovine din Bavaria, potrivit Observator.

A mers la asociaţie, apoi la consulatul român de la Munchen şi cu un ordin de la instanţă a obţinut adresa de acasă din România a ciobanului.

Acesta nu a plătit, așa că a fost somat de un tribunal din Munchen să se prezinte la proces. Dacă nu mergea, ar fi fost adus cu poliţia. Aşa că a fost nevoit să plătească drumul în Germania şi să ajungă faţă în faţă cu patroana clubului.

Abia actunci aceasta a realizat că fusese păcălită. Bătrânul venit la tribunal nu era cel care făcuse rezervarea, scrie www.wbs-law.de. Patroana clubului erotic a fost obligată de instanţă să îşi ceară scuze ciobanului român, să îi plătească 300 de euro daune morale şi cheltuielile de transport din România în Germania.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel