Partidul Realitatea, înscrieri. Câţi români se alătură proiectului

Andrei Lazăr / 22 oct 2018, 13:57 Salveaza PDF Comentarii

Cozmin Gușă, proprietarul Realitatea TV, anunţă că nu mai puţin de 21.000 de oameni şi-au exprimat dorinţa de a se înscrie în Partidul Realitatea.

Cozmin Gușă a transmis următorul mesaj: ”Reamintim celor care doresc să ni se alature că Realitatea are site-uri de stiri în fiecare judet, care functionează cu adresa de internet realitateade(nume judet).net, unde vom publica periodic informatii legate de activitatea noastra in zona. Fiecare dintre cei ce doresc sa ni se alature vor gasi adresa de email militantde(nume judet)@realitatea.net, unde sunt rugati sa ne trimita datele personale minimale prin care pot fi identificati si contactati ulterior.

Pentru romanii din diaspora care vor sa ne sustina este disponibila o adresa centrala militantdiaspora@realitatea.net, unde asteptam date conform aliniatului precedent.

În scurt timp, vom organiza 5 departamente de activitate, care vor fi manageriate de catre una sau mai multe persoane, care vor fi anuntate public in scurt timp. Aceste departamente vor functiona sub forma unor forumuri de dezbateri, identificare de probleme, respectiv promovare de idei si solutii, pana in momentul in care vor capata o formula institutionalizata, dupa legalizarea Partidului Realitatea.

Aceste departamente corespund unor domenii de activitate ce reclama actiuni si solutii urgente, dupa cum urmeaza:

1. Mass media

Oamenii din media, consultanti publici, vor milita pentru asigurarea libertatii de exprimare publica, respectiv pentru protectia jurnalistilor si a activitatii lor.

2. Economie

Oameni de afaceri si economisti vor analiza problemele acute ale mediului de afaceri romanesc, ale capitalului national, vor identifica si propune public solutii urgente convergente cu statutul nostru de economie de piata in spatiul euratlantic.

3. Scoala

Profesori, invatatori, studenti, elevi, parinti, vor identifica deficientele si vor prezenta rezolvari posibile ale declinului educatiei romanesti.

4. Sanatate

Medici si pacienti vor semnala disfunctionalitatile din sistemul de asistenta si tratament medical, iar oamenii cu experienta manageriala in sistemul de sanatate vor milita public pentru implementarea acestor solutii asumate de catre noi.

5. Sport

Antrenori, sportivi, manageri din sport vor actiona in vederea redresarii urgente a miscarii sportive din Romania, in baza experientei pozitive din cariera lor, respectiv a expertizei dobandite in activitatea lor internationala in tari ce domina azi sportul mondial.

Pe platformele de comunicare ale Realitatea vom comunica mereu in baza evenimentelor ce vor aparea ulterior, respectiv a sugestiilor viitorilor nostri militanti.

Va multumesc si va reamintesc prima noastră deviză: Partidul Realitatea, partidul fără fripturisti!"

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy