EXCLUSIV  Partide extremiste în structurile UE. Carmen Avram: "Neagă aproape tot ce înseamnă Uniunea Europeană"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Europarlamentarul român Carmen Avram a declarat, miercuri, că partidele cu tendințe extremiste pot deveni puternice în instituțiile europene, în măsura în care sunt lăsate să devină puternice, însă aceste platforme "neagă aproape tot ce înseamnă Uniunea Europeană". 

Întrebată cât de puternice ar putea deveni partidele extremiste, Carmen Avram a spus: 

"Ele pot deveni pe cât de puternice le lăsăm noi să devină. Prin neatenția noastră, uneori prin greșelile pe care le facem. Vrând o democrație mai rapidă, vrând o democrație mai puternică, uneori putem să facem greșeli în ceea ce decidem. Sunt greșeli la nivel de politic, la nivel de comunitate și la nivel individual. Compatibile cu Uniunea Europeană nu sunt. Bruxelles-ul este inima democrației. Uniunea Europeană are valori fundamentale ale democrației. Aceste formațiuni extreme, chiar dacă au platforme diferite, fiecare în parte și toate împreună contrazic și neagă aproape tot ce înseamnă Uniunea Europeană. Ce le împiedică deocamdată să capete mai multă putere este că nu există un partid paneuropean puternic care să unească toate aceste formațiuni.

Extremiști nu sunt monolit. Unii sunt de extremă stângă, unii de extremă dreaptă, etc.".  

Carmen Avram, europarlamentar PSD, a fost invitată la interviurile ȘtiriDiaspora și DCNews. Vezi aici interviul integral. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel