PANICĂ pe un vas de croazieră: „Apa ajungea la nivelul 5”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Momente de panică pe un vas de croazieră american. Navă gigant a fost surprinsă de o furtună în timp ce se deplasa de la New York în Florida, prima oprire din călătorie, informează stirileprotv.ro.

Rafalele turbate au înclinat vasul la 40 de grade. Pasagerii au povestit cum scaunele şi mesele au început să se clatine şi să „zboare” într-o parte. Cel puţin opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pasagerii le-au povestit reporterilor prin ce au trecut când nava a ajuns în Florida, prima oprire de pe traseu. Mai multe ambulanțe așteptau să preia răniții.

Unul din aparatele de la cazinou a căzut pe un pasager care a fost lovit în zona capului.

Potrivit sursei citate, compania care deţine vasul nu a anunţat numărul celor care au avut nevoie de îngrijiri. Un spital local spune însă că a primit opt pacienţi care suferiseră răni uşoare.

„Ne-am trezit fiindcă lucrurile cădeau în cabină. Fiul meu s-a uitat pe geam şi a văzut apă la geam. Noi stăm la nivelul cinci, nu am crezut că apa ar putea ajunge atât de sus”, a spus un pasager.

Citește și Turiști ROMÂNI, ABANDONAȚI doar cu hainele de pe ei pe o insulă din Caraibe

Pasagerii au povestit că nava s-a înclinat la 40 de grade, împinsă de rafale care au atins 190 de km pe oră. Faptul că furtuna a avut loc în timpul nopţii a sporit panica.

„A trebuit să mă ţin de o masă ca să nu cad. Toate obiectele care nu erau închise undeva au căzut, era sticlă spartă peste tot. A fost haos”, spune un pasager

„Toate lucrurile erau adunate pe o parte, oameni căzuţi, oameni care plângeau. A fost o experienţă traumatizantă”, declară alt pasager.

Vasul şi-a continuat călătoria, pentru că nu a suferit daune, însă nu toţi pasagerii au rămas la bord.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel