Panică într-un avion pe ruta Amsterdam-București. Zeci de români, anunțați că aeronava aterizează de urgență în Germania

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Pasagerii, majoritatea români, care zburau miercuri, 18 ianuarie, pe tura Amsterdam-București cu o aeronavă a unei companii olandeze, au avut parte de momente de panică la zeci de minute de la decolare, când căpitanul i-a anunțat că trebuie să aterizeze de urgență. 

Se pare că ar fi fost o problemă la unul dintre motoare, care a fost în pericol să ia foc. Incidentul s-a petrecut la aproximativ 45 de minute de la decolare, când aeronava se afla deasupra Germaniei. Căpitanul a anunțat pasagerii că, din cauza unor probleme tehnice, trebuie să se întoarcă la Amsterdam.

Europarlamentarul Victor Negrescu s-a aflat în avion și a explicat pentru Alba24, ce s-a întâmplat.

Panică într-un avion pe ruta Amsterdam-București

 

Eurodeputatul a spus că încă din momentul în care pasagerii s-au urcat în avion, o parte dintre aceștia au reclamat un miros de cherosen și au anunțat membrii echipajului.

Avionul a decolat dar după aproximativ 45 de minute, căpitanul aeronavei a anunțat că va face cale întoarsă din cauza unei probleme de sănătate.

Zeci de români, anunțați că aeronava aterizează de urgență în Germania

 

„Ulterior am aflat că sistemul tehnic al aernoavei care permite să circule la temperaturi joase nu mai funcționa, iar pilotul a considerat că a fost mai sigur așa”, a declarat Victor Negrescu pentru Alba24.

La întoarcerea pe aeroportul din Amsterdam, pasagerii au putut observa că zona unuia dintre motoare era afumată, ca și când ar fi fost pe cale să se aprindă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel