Pandișpan cu zmeură - Cea mai bună rețetă pentru un desert delicios

Pandișpan cu zmeură - Cea mai bună rețetă pentru un desert delicios
Pandișpan cu zmeură - Cea mai bună rețetă pentru un desert delicios

Pentru cel mai bun pandişpan cu zmeură, fructele trebuie să fie ferme și să aibă o culoare vie. 

Pandișpan cu zmeură este un desert delicios și foarte ușor de făcut. 

Ingrediente

 

- 8 ouă

- 4 linguri ulei

- 250 grame zahăr

- un praf sare

- 250 g făină

- 300-400 g de zmeură

- zahăr pudră pentru servit

Pandișpan cu zmeură. Cum se prepară

 

Albușurile se mixează cu un praf de sare și, când începe să se formeze spumă, se toarnă zahărul. Se continuă mixarea aproximativ 10 minute, până ce se obține o spumă fermă. Se adaugă gălbenușurile, unul câte unul, se amestecă, se toarnă uleiul, apoi se pune și făina și se amestecă ușor cu un tel.

Se toarnă aluatul într-o tavă de chec, tapetată cu hârtie de copt, se așază deasupra zmeura, și se coace 25-30 de minute. După răcire se taie și se servește cu zahăr pudră deasupra.

Sfat pentru a obține cel mai bun pandișpan cu zmeură: Zmeura poate fi păstrată 1-2 zile la temperatura camerei, în funcţie de cât de coaptă este, şi cel mult o săptămână la frigider.

Poftă bună!

Dacă ți-a plăcut această rețetă de pandișpan cu zmeură, cu siguranță îți va plăcea și cea de Ouă elvețiene - Rețeta simplă din 1939.

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy