Ovidiu Ioanițoaia, accident vascular în Bulgaria

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Ovidiu Ioanițoaia, accident vascular în Bulgaria
Ovidiu Ioanițoaia, accident vascular în Bulgaria

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a suferit un AVC sâmbătă seara în Bulgaria. „Am rămas doar cu sperietura”, a povestit jurnalistul în vârstă de 77 de ani.

Aflat într-o scurtă vacanță în Bulgaria, la Balcic, Ovidiu Ioanițoaia a început să se simtă rău în noaptea de sâmbătă spre duminică, la scurt timp după meciul României.

Din acest motiv a luat decizia de a se întoarce urgent în țară. Internat la Spitalul Județean din Constanța, directorul Gazetei Sporturilor a fost supus tomografiei computerizate (CT), investigație în urma căreia medicii au pus diagnosticul de atac vascular cerebral minor, informează gsp.ro.

 

Ovidiu Ioanițoaia: „Alarmă falsă, am rămas doar cu sperietura”

 

Ovidiu Ioanițoaia a fost ulterior stabilizat, pus sub tratament, iar în scurt timp starea sa a revenit la normal. Astăzi, în jurul prânzului, va fi transportat la București, unde va rămâne sub observație medicală încă 24 - 48 de ore.

„A fost o sperietură, dar totul a revenit repede la normal. Mâna stângă, care-mi amorțise aseară, și-a revenit aproape complet. A fost o alarmă falsă, am rămas doar cu sperietura. Le mulțumesc medicilor care mă îngrijesc, în câteva zile voi fi reintra în circuit”, a transmis Ovidiu Ioaniţoaia cititorilor Gazetei. 

 

Moment delicat și în 2012: operație pe cord deschis 

 

Ovidiu Ioanițoaia a mai trecut printr-un moment complicat în urmă cu 10 ani. În 2012 a suferit o intervenție pe cord deschis în Germania, întinsă pe durata a două ore și 5 minute, în care i-au fost făcute două bypass-uri.

Ovidiu Ioanițoaia este una dintre cele mai mari personalități ale presei sportive. Debutul său în gazetărie s-a petrecut în anul 1967, iar după revoluție a condus cele mai puternice redacții din România: Sportul Românesc, ProSport, apoi Gazeta Sporturilor.

Începând din 1995 a realizat „Procesul Etapei”, una dintre cele mai de succes emisiuni sportive din istoria țării, lider absolut de audiență în acest domeniu. După 8 ani, show-ul s-a mutat la Antena 1, sub numele de „Recursul etapei”, pentru încă 10 sezoane.

Începând din 2019, Ovidiu Ioanițoaia realizează emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Aceasta se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc și are apariții săptămânale, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel