Ovidiu Grosu, supus controlului psihiatric. Iată rezultatul

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Ovidiu Grosu ar fi fost testat psihiatric, în urma declarațiilor pe care le-a făcut în privința protestului din data de 10 august. El spunea că ar avea dreptul să ucidă jandarmi, dacă aceștia vor încerca să reprime protestul. 

Ovidiu Grosu a devenit celebru după declarațiile pe care le-a făcut înainte de protestul din 10 august. El spunea atunci că în Piața Victoriei va fi foc, sânge și flăcări și a spus că Magna Carta îi dă dreptul să ucidă jandarmii dacă aceștia i se vor împotrivi.

Antena 3 informează că Ovidiu Grosu a fost supus unui control psihiatric, iar medicii au ajuns la concluzia că acesta are discernământ. Reamintim că Ovidiu Grosu a fost plasat sub control judiciar cu doar câteva zile înainte de protest. El nu a avut voie să fie prezent la protestul din Piața Victoriei și nici să folosească internetul. 

Ovidiu Grosu a acordat interviul pentru Antena 3, iar ulterior a acordat un interviu pentru stiridiaspora.ro. După interviul acordat redacției noastre, a doua zi a fost plasat sub control judiciar și i s-a interzis să mai vorbească cu presa.

Citește AICI ultimul interviu acordat de Ovidiu Grosu înainte de punerea sa sub control judiciar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel