"Ospitalitatea românească e IREALĂ". Doi turiști americani au primit cozonac în loc de tort, în București - VIDEO

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Vloggerii de călătorie Sammy and Tommy au vizitat Bucureștiul (Sursa foto: captură Youtube)
Vloggerii de călătorie Sammy and Tommy au vizitat Bucureștiul (Sursa foto: captură Youtube)

Doi turiști americani s-au declarat de-a dreptul impresionați de ce au găsit în București. Sammy și Tommy postează pe Youtube imagini din călătoriile lor, iar videoclipului dedicat capitalei României este o surpriză completă.

Vloggerii de călătorii Sammy and Tommy au ajuns pentru a doua oară în România, de această dată aventura lor începând chiar din București. În clipul dedicat vizitei în capitala României, cei doi se declară absolut încântați de ospitalitatea românească despre care spun că este "ireală".

Cei doi au început explorarea orașului cu o vizită în Parcul Cișmigiu, acolo unde s-au plimbat pe lac cu hidrobicicleta. Aici au întâlnit mulți oameni care au stat de vorbă cu ei și au acceptat să fie fotografiați.

Vezi și: Sfaturi pentru străinii din România de la o studentă din Nigeria: „Este mai ieftin și mai ușor să intri la medicină în România”

Cozonac în loc de tort

 

Următoarea oprire pentru cei doi a fost într-o celebră Scovergărie de pe Centrul Vechi, acolo unde au avut parte de o surpriză de proporții. În timp ce testau diverse produse de patiserie, cei doi au spus cu voce tare că este ziua tinerei. 

Aflat din întâmplare în patiserie, patronul localului le-a adus un cozonac în loc de tort, din partea casei.

"Proprietarul a venit să facă niște poze pentru Instagram. A auzit ca este ziua lui Sammy și ne-a adus prosecco, prăjitură. Oamenii aici sunt atât de prietenoși", spune Tommy.                                                             

Cei doi americani au fost impresionați de gestul afaceristului, așa că au tăiat cozonacul chiar acolo și l-au testat. Ulterior, cei doi au mers la o cofetărie de lângă, unde au testat deserturi tradiționale precum prăjitura Albă ca Zăpada sau Amandină.

Ultima oprire: Centrul Vechi

 

Cei doi au mers apoi în centrul vechi al Bucureștiulu, unde au testat un restaurant tradițional și un skybar. Ultima oprire a fost la fântânile urbane din Piața Unirii, unde cei doi au admirat jocul special de lumini. 

VIDEO

 

------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel