Oreste: „PSD urăște DIASPORA”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Oreste Teodorescu a transmis, în urmă cu scurt timp, un mesaj în care transmite faptul că „PSD urăște Diaspora, iar bizonul de Oprișan o disprețuiește!”.

„PSD urăște Diaspora, iar bizonul de Oprișan o disprețuiește!

Ovidiu Burdusa, stabilit in Italia:

Citește și FALIMENT Realitatea TV. Oreste: „Ce ai făcut Gușă? Ai cântat tri li li și tri lili hai să moară Kovesi degeaba?"

"Pe 9 August 2018, cu o zi înainte de mitingul diasporei din Piața Victoriei am susținut la sediul organizației PNL Vrancea o conferința de presa. Alături de președintele organizației, senatorul Catalin Toma am anunțat depunerea la secretariatul Consiliului Judetean Vrancea, a unui proiect in urma căruia, grupul PNL propunea înființarea unui birou care sa se ocupe de relatia cu vrancenii plecati la munca sau la studii in străinătate. După 8 luni de la depunerea acestui proiect am primit refuzul celor care conduc cu o mâna de fier acest județ de aproape 30 de ani! Celor peste 80000 de vrânceni care sunt astăzi peste hotare nu li se permite dreptul de a avea un birou de legătura cu județul natal unde ar putea apela dacă au o problema sau unde ar putea obține o informație. Acest birou ar putea aduce beneficii importante județului nostru deoarece o parte dintre cei întorsi acasa ar solicita informații pentru a-și investi bănuții câștigați. De ani de zile vorbim de lipsa de interes a investitorilor străini in zona dar uitam de potențialul uriaș al diasporei care poate resuscita economia locală dacă ar avea pârghiile necesare.

As dori sa amintesc faptul ca un astfel de birou funcționează pe lângă Consiliul Județean Suceava încă din 2016.

Citește și Maria Grapini „inventează" o țară. Oreste: „Pentru a intra ne trebuie viză sau prezervativ?"

Unde se vrea, se poate! Unde diaspora este recunoscuta pentru munca si sacrificii, astfel de legături sunt chestiuni de normalitate!"”, a scris Oreste pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel