Oreste despre Carmen Dan: "Păpuşa ucigaşă CHUCKY"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Jurnalistul Oreste Teodorescu a comentat atitudinea ministrului de Interne, Carmen Dan, care crede că şi protestatarii au avut o vină pentru ce s-a întâmplat la mitingul diasporei din 10 august.

Jurnalistul a postat un mesaj acid la adresa lui Carmen Dan, pe care a comparat-o cu păpuşa Chucky. 

"Păpușa ucigașă Chucky despre violentele din 10 August: “Vina este a 
protestatariilor...pentru ca trebuiau sa stie practicile militare ale Jandarmeriei.” Doamne ferește!", a transmis Oreste pe pagina sa, alături de imagini cu ministrul Afacerilor interne şi personajul de film, Chucky.

 

Captura postare Oreste

sursa: Oreste / Facebook

 

Carmen Dan a declarat într-un interviu pentru Digi24 că protestatarii trebuie să fie mai atenţi şi să plece dacă văd că lucrurile degenerează.

"Cred că cineva care nu a fost atent la avertizări, poate n-a fost atent la semnale luminoase... Când te afli la activitate de protest și în jurul tău se întâmplă lucruri și vezi că degenerează, cred că reacția firească pe care trebuie să o ai este să pleci din acea zonă. Pe scurt, spun că e momentul să învățăm să ne comportăm și în astfel de situații. Vom avea întotdeauna deschiderea să transmitem ce ține de practica militară pe care o are Jandarmeria în astfel de situații. Îi rog pe toți să fie atenți și la ceea ce transmit forțele de ordine. Este o invitație la civism."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel