Orban: PSD se bazează pe transformarea instituțiilor statului în filiale de partid!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Ludovic Orban, captura video Digi24
Ludovic Orban, captura video Digi24

Ludovic Orban, președintele PNL, susține că PSD se bazează pe transformarea instituțiilor statului în filiale de partid, pe șantaj și amenințrae.

Ludovic Orban afirmă că ultima ordonanță de urgență adoptată de guvernul Dăncilă privind votul direct pentru președinții Consiliilor Județene nu o să salveze PSD, chiar dacă acesta a fost scopul ei.

”Ei își imaginează că dacă se revine la sistemul ăsta de alegere a președinților de Consilii Județene prin majoritate relativă, prin vot direct, o să-și salveze ei pielea și-o să rămână în funcții baronii roșii.

Problema nu a fost numai Dragnea, problema e PSD în sine și modul în care funcționează PSD, faptul că nu înțelege democrația, faptul că se bazează pe abuz, pe amenințare pe șantaj, pe transformarea instituțiilor statului în filiale de partid. Pesedismul e o boală care trebuie vindecată. Dacă trebuie vindecată prin dispariția PSD-ului, oamenii, până la urmă, asta o să decidă: să nu mai voteze PSD!”, a declarat Ludovic Orban, pentru B1 TV.

La ultima ședință de guvern a fost adoptată o ordonanță de urgență, deși nu este nicio urgență, privind schimbarea modului de a alege președinții Consiliilor Județene, la solicitarea expresă a lui Marian Oprșan. De altfel, acesta i-a și mulțumit Vioricăi Dăncilă imediat după adoptarea OUG.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel