Orban: „Atrag atenţia! Să aibă grijă ca toți cetăţenii români care sunt spitalizaţi să li se permită dreptul de vot”

gov.ro
gov.ro

Premierul Ludovic Orban a lansat, sâmbătă, la sediul MAI, o solicitare către managerii de spitaleo solicitare către managerii de spitale să transmită cereri de urnă mobilă pentru ca tuturor cetăţenilor spitalizaţi să li se permită dreptul de vot.

„Atrag atenţia tuturor managerilor de spitale să aibă grijă ca tuturor cetăţenilor români care sunt spitalizaţi să li se permită dreptul de vot şi să se transmită cererile de urnă mobilă la fiecare secţie de votare care cuprinde spitale pe raza secţiei de votare", a declarat Orban.

Totodată, primul-ministru a subliniat că MAI a mobilizat peste 37.000 de angajați pentru buna desfășurare a scrutinului.

Citește și Dăncilă, nemulțumită că AEP le-a permis alegătorilor să voteze pentru finala prezidențialelor. Orban: „PSD putea schimba legea"

„Peste 18.000 de secţii de votare şi aproape 15.000 de centre de locaţii unde se votează, sunt mobilizate efective de peste 37.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne din toate armele – Poliţie, Jandarmerie, Poliţie de Frontieră şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Este asigurată paza la toate secţiile de votare.

De asemenea, este asigurată paza pentru toate transporturile privitoare la materiale electorale care au fost distribuite. Sigur, la momentul şedinţei, încă nu erau finalizate procedurile de transmitere a tuturor materialelor electorale către toate secţiile de votare, dar procesul era în curs, erau doar opt judeţe şi municipiul Bucureşti în care nu fusese finalizată, dar, după cum merg lucrurile, nu avem nicio îndoială că în termen vor fi distribuite toate materialele electorale către secţiile de votate", a adăugat Ludovic Orban, potrivit G4media.ro.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy