Orban, atac la PSD în Plenul Camerei Deputaților: „Spuneți numai minciuni! Ați alungat românii din țară!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Atac dur al premierul Ludovic Orban la adresa PSD, în plenul Camerei Deputaților, unde acesta a vorbit la „Ora premierului“.

Ludovic Orban a fost chemat pentru a da explicații cu privire la noul buget. Într-o ultimă replică la acuzațiile lansate de liderii PSD, Orban le-a transmis că toate acestea se bazează pe minciuni și că nu fac decât să își bată joc de propriul electorat, afirmând că-și poate duce la îndeplinire promisiuni precum majorarea pensiilor, făcându-se că nu vede criza economică mondială. Șeful Guvernului i-a acuzat pe social-democrați și pentru discursul legat de majorarea pensiilor.

„Credeți că dacă am fi avut bani nu am fi crescut pensiile cu 40%, în ani electoral? Legea Bugetului de stat a fost adoptată în decembrie 2019, prin angajarea răspunderii, când nimeni în lume nu prevedea că va veni o pandemie și o criză care să provoace prăbușirea economiei țărilor lumii.

Nu vă mai faceți că nu vedeți, ați irosit 7 ani la guvernare, în perioadă de creștere economică, fără să construiți autostrăzi, fără să aduceți investiții serioase, fără să măriți semnificativ numărul angajaților, ați alungat românii din țară, fără să le generați locuri de muncă. V-ați bătut joc de România timp de 7 ani și acum veniți să câștigați voturi spunând ce va fi dacă va guverna PNL," a mai afirmat Orban, în plenul Camerei Deputaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel