Oprişan, despre Dăncilă: "A demonstrat că este un lider important, care are ceva de spus"

Andreea Cosma / 7 iun 2019, 10:26 Salveaza PDF Comentarii

Marian Oprişan s-a prezetat la şedinţa CEx a PSD, al cărei scop, spune el, este "atingerea obiectivelor faţă de cetăţenii din România". Cât despre propunerea unui candidat pentru alegerile prezidenţiale, acesta susţine că va fi stabilită la finalul lunii iunie. În ceea ce priveşte conducerea partidului, Oprişan susţine că sunt mulţi colegi care ar putea să îndeplinească funcţia, inclusiv Viorica DĂncilă, despre care spune că în ultima perioadă a demosntrat că este un lider care are lucruri de spus.

"Ne întâlnim pentru a ne atinge obiectivele față de cetățenii din România. Probabil un președinte va fi ales la sfârșitul lunii iunie. Ca să ne înțelegem, eu vreau să vă rog un lucru: toate aceste lucruri le vom discuta cu colegii în CEx", a declarat Oprişan înainte de şedinţa CEx.

Întrebat despre activitatea premeirului Viorica Dăncilă din ultima perioadă, Oprişan a spus că este mulţumit.

"Doamna premier, prin analizele și prin modul în care s-a comportat în ultima perioadă, a demonstrat clar că e un lider politic important care are lucruri importante de spus pentru România. Şi doamna Viorica Dăncilă, şi alţi colegi pot îndeplini funcţia de preşedinte al partidului. Eu nu candiez pentru funcţia de preşedinte al partidului şi vă spun cât se poate de calr, dar nu ai cum să ştii pentru că, repet, în raniţa fiecărui soldat se află un baston de mareşal.

Jurnalist: A mai avut Liviu Dragnea un baston de premier şi nu a mai apucat să îl folosească.

Marian Oprişan: Haideţi să vorbim numai de bine".

În ceea ce priveşte candidatul la prezidenţiale, Marian Oprişan susţine că trebuie să fie un candidat serios. În presă este vehiculat numele lui Ioan Aurel Pop, preşedintele Academiei ROmâne.

"Nu am această informație, dar domnul Ioan Aurel Pop este un mare savant, un mare patriot și un bun român", a mai spus președintele CJ Vrancea.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25