Olguţa Vasilescu, ATAC la ministrul Muncii: "BAUBAU! Ameninţări SOVIETICE"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Olguţa Vasilescu lansează un şir de atacuri după declaraţiile ministurlui Muncii, Violeta Alexandru, care a spus că nu va fi vorba despre tăieri de pensii şi salarii şi a abordat subiectul poştaşilor care lucrează în condiţii dificile.

"Inteleg ca Baubau de la Munca a venit in conferinta de presa cu o pancarta pe care scria: "Nu taiem pensii/Nu taiem salarii". Dar, iarasi, nu a suflat o vorba despre drepturile castigate prin lege si care prevad majorarea cu 25 la suta din diferenta la salarii, conform Legii 153/2017, la 1 ianuarie 2020 sau despre cresterea cu 40 la suta a punctului de pensie din septembrie 2020. Pai, daca anulati drepturi castigate prin lege, tot taiere se cheama! Nu sufla o vorba nici despre declaratia premierului Orban referitoare la faptul ca orice venit se impoziteaza, adica si pensiile sub 2000 de lei care, din 2017, sunt scutite de impozitare.

In acelasi timp, Baubau a mai folosit interventia pentru a se lupta cu sindicatele din Posta Romana care ar face politica. Alta decat politica partidului ei, evident! Doamna, vreti sa va dam numele liderilor de sindicat PNL-isti, din Posta Romana, din diferite judete? Eu cred ca o gasiti si la partid! Ii cunosc, fiindca m-am intalnit cu ei cand faceau diferite revendicari la guvernarea PSD! Nu i-am amenintat niciodata, nu i-am tras la raspundere ca nu sunt pe directia politica agreata de conducerea ministerului, nu au simtit niciodata postasii, pe vremea guvernarii PSD, teroarea ca isi pierd locul de munca! Terminati odata cu amenintarile astea sovietice care v-au dus pana intr-acolo incat sa indepartati secretare sau soferi care au lucrat cu 7 ministri inaintea mea! Chiar nu mai aveti nicio masura?", a scris Lia Olguţa Vasilescu, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel