Olguța Vasilescu, mesaj curios: "Votați MASIV PNL!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a ironizat PNL, pe fondul propunerii ca bugetarii să renunțe la vouchere, sporuri și pensii speciale, precizând că în acest caz liberalii trebuie votați masiv deoarece „promit doar de-ale «bune»". 

"Păi, zic să îi votați masiv! Că vă promit doar de-ale «bune»... Ce o să-l mai plângeți pe Băsescu! Da! Pe Băsescu! Ăștia sunt mai răi și mai fomiști ca el... Guvernul PSD o să vi se pară fantastic și de neînchipuit!", a scris fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Reacția deputatului PSD vine după ce liderul senatorilor PNL Florin Cîțu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a adăugat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale.

Liberalul mai spune că bugetarii sunt privilegiații societății, iar toți românii, atât cei din țară cât și cei din diaspora lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel