Olanda. Circulația trenurilor, blocată de grevă. Atenționare de la MAE

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Circulația trenurilor în Olanda, blocată din cauza grevei
Circulația trenurilor în Olanda, blocată din cauza grevei

Ministerul Afacerilor Externe(MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Olanda  că, mâine,  22 septembrie , mecanicii de locomotivă din cadrul companiei olandeze de transport feroviar se vor afla în grevă. Prin urmare, circulația trenurilor va fi afectată.

Greva din Olanda va dura până joi, 23 septembrie, iar trenurile pe ruta   Amsterdam-Bruxelles nu vor circula, transmite MAE. Astfel, autorităţile olandeze recomandă verificarea condiţiilor şi a orarului de călătorie ale trenurilor disponibile, aici: https://www.nsinternational.com/en.

Românii pot cere asistență consulară  la numerele de telefon ale Ambasadei României în Regatul Ţărilor de Jos la: +31703541580, +31703228612, +31703319980, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă, informează  oficialii MAE.


Unde se pot adresa românii din Olanda pentru situații speciale

Totodată, românii care se confruntă cu situații speciale, cum ar fi: decese, accidente cu victime sau dezastre naturale, pot cere ajutor la  misiunea diplomatică a României la Haga, folosind numărul de telefon +31651596107.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://haga.mae.ro/, www.knmi.nl, https://meteoalarm.org/en/, De asemenea, au la dispoziție și aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă", disponibilă pe Android și iOS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel