BELGIA. Șofer ROMÂN de TIR, în COMĂ, după ce a fost STRIVIT de camionul condus de soția care nu deține permis

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Un român de 33 de ani se zbate între viață și moarte într-un spital din Belgia după ce a fost zdrobit de tirul la volanul căruia se afla soția sa, de 23 de ani, care nu deținea permis. 

Un șofer român de 33 de ani a fost practic zdrobit de cabina tirului său în timpul unei manevre care avea ca scop agățarea unei remorci la capul tractor de TIR. La volan se afla soția sa, care însă nu deține permis de conducere. Teribilul accident s-a petrecut în Limburg, Belgia.

Adrian și Mariana erau în parcarea LAR din localitatea Rekem, relatează site-ul belgian niewsblad.be. De aici urmau să preia o remorcă. La volanul capului tractor, făcând manevrele pentru a se apropia de remorcă, se afla femeia, în timp ce soțul ei, Adrian M. – 33 de ani, se pregătea să cupleze remorca la capul tractor. Probabil că Adrian dădea indicații de jos, însă din păcate lucrurile au mers prost, iar el a fost prins între cabina camionului său și remorca ce trebuia cuplată, fiind practic zdrobit.

Soția lui a alertat imediat serviciile de urgență, iar Adrian a fost transportat în stare critică la spitalul AZ Groeninge din Kortrijk, unde în aceste moment se află în comă indusă. El riscă să își piardă brațul în urma manevrei nereușite a soției.

Medicii se mențin rezervați în privința șanselor sale de supraviețurie. între timp, soția sa a intrat în vizorul poliției. Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a descoperi cu exactitate dinamica dramaticului accident.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel