Franța: Șofer ROMÂN de TIR, atacat de migranți pe AUTOSTRADĂ: „Au blocat drumul, au vrut să intre“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer român de TIR își avertizează colegii că a fost atacat de un grup de migranți pe o autostradă în Franța. Au aruncat cu pietre și voiau să intre în cabină, reclamă el.

Un şofer român de TIR a fost atacat un grup de migranţi, pe autostradă, în Franţa: „Au vrut să intre în cabină", a scris românul pe Facebook, unde a postat şi fotografii în care se vede cum i-a fost distrus camionul.

„Buna seara! Ieri dimineata in jurul orei 3:40 am fost atacat de un grup de imigranti mergand de la Transmarck in port la Calais. Pe banda de urgenta erau in jur de 30-40 de insi, au blocat drumul cu bolovani si tot felul de obiecte. A trebuit sa incetinesc si au inceput sa arunce cu pietre in parbriz si sa incerce sa intre inauntru. Am sunat la 112, dar imi puneau tot felul de intrebari, iar eu eram in pericol. Pana la urma am reusit sa trec intrand cu camionul peste obstacolele lor.
Aveti grija! Drumuri bune!", e mesajul şoferului, postat pe mai multe grupuri ale camionagiilor.

Din ce în ce mai mulţi şoferi de camion sunt victime ale furiri migranţilor care vor să intre în UE, sau să tranziteze ţările Uniunii. Cei mai mulţi îşi doresc să ajungă în Marea Britanie, astfel că zonele din nordul litoralului francez sunt pline de migranţi ilegali, relatează Observator.tv

În ultima vreme au devenit şi periculoşi, organizându-se în grupuri, blocând şosele şi atacând şoferi. A păţit-o Cosmin, un tânăr şofer român care a povestit prin ce a trecut.

 [citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel