Oana Stănciulescu: Manipularea cu Klaus Iohannis este subțire. Este vorba despre 8 secunde!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Un militar american a leşinat la festivităţile de Ziua Marinei, la finalul discursului preşedintelui Klaus Iohannis. Știrea a fost de anumiți jurnaliști și politicieni, care susțin că președintele Iohannis ar fi trebuit să reacționeze. Jurnalista Oana Stănciulescu consideră că este vorba despre o manipulare subțire, în prag de campanie electorală. 


"Câțiva insi s-au grăbit să-l acuze la televizor sau pe Facebook pe președintele Iohannis pe motiv că ar fi ignorat faptul că un marinar american a leșinat la ceremonia de la Constanța. Dacă cei care au spus acest lucru ar fi avut bunăvoința să se uite pe înregistrare ar fi văzut că militarul american se afla în spatele președintelui, nu în față, ca să poată fi observat cu ușurință. Filmările demonstrează că președintele nu avea cum să observe ce se întâmplă în spatele său.

Pe de altă parte, totul a durat câteva zeci de secunde. Discurul președintelui era spre final, cred că a mai vorbit în jur de o jumătate de minut, din ceea ce am observat eu pe înregistrări. Iar din momentul în care au venit cadrele medicale până la finalul discursului s-au scurs în jur de 8 secunde. Și nu în ultimul rând, nu președintele acordă primul ajutor. Să dai o asemenea amploare unui accident minor, nefericit, obișnuit la astfel de acțiuni, mi se pare total nepotrivit. În urmă cu 5 ani a fost o campanie electorală la prezidențiale abjectă. Sper că nu le trece prin cap să reediteze mizeria de acum 5 ani", a spus Oana Stănciulescu pentru STIRIDISPORA. 

Festivităţile de Ziua Marinei de la Constanţa au avut loc în prezența preşedintelui Klaus Iohannis și a zeci de persoane care au asistat la ceremonie. În timp ce președintele Klaus Iohannis îşi încheia discursul de la tribună, un militar american din Garda de onoare a leşinat. Acesta a primit imediat îngrijiri medicale.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel