Oana Pellea anunță o schimbare RADICALĂ în PSD: Sunt UIMITĂ

Narcis Popa |
Data publicării:

Oana Pellea spune că este uimită de transformarea suferită de Viorica Dăncilă după arestarea lui Liviu Dragnea. 

Cel mai important om din PSD în acest moment, Viorica Dăncilă, pare să se fi schimbat total, constată actrița Oana Pellea. 

"Lupul isi schimba blana dar...
Studiu de caz. Sunt uimita. E alt om. Are altă privire. Vorbește liber, fără greșeli gramaticale și ce este cel mai important :gândește ce vorbește. Nu mai este un robot. A devenit om. Ce face frica din om...îl modifica pana la grotesc. Incredibila schimbare. Din păcate... nu ma convinge nicio varianta," este mesajul Oanei Pellea.

Mai multe voci susțin că Viorica Dăncilă are o atitudine complet schimbată și pare că este mult mai relaxată după ce Liviu Dragnea a ajuns la închisoare. Totul a venit și cu mesajul conform căruia în PSD nu se va mai vorbi de acum încolo despre modificarea legilor justiției și a codurilor penale. Totodată, aceasta a luat și primele măsuri de mazilire a oamenilor fideli lui Dragnea: Codrin Ștefănescu a fost demis din funcția de secretar general al PSD, Anca Alexandrescu a fost eliberată din funcția de consilier, acolo unde a fost pusă de Liviu Dragnea și din câte se pare urmează și Darius Vâlcov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel