Oameni OBLIGAȚI să participe la mitingul PSD. " Așa e peste tot. Cel mai rău e să bagi frica în oameni"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

O poveste care naște multe semne de întrebare a fost postată pa pagina de facebook de Adrian Prisnel, deputat. Potrivit acestuia, soția unui taximetrist a fost obligată de către șef să meargă la muncă îmbrăcată în alb. Mai mult decât atât, femeia a aflat și că trebuie să participe la mitingul PSD, mai spune deputatul.

„Soția mea a fost sunată aseară de director. I-a spus că e obligatoriu să vină în alb la serviciu și să meargă la miting. Ce să facă? Ăștia pot să o dea afară și rămânem pe drumuri. Așa e peste tot. Cel mai rău e să bagi frica în oameni". Am aflat povestea chiar din gura soțului, taximetrist.

Au blocat tot orașul pentru mitingul lui Liviu Dragnea care a închis centrul de la 8 dimineața până la miezul nopții. Pe stradă sunt doar ei. Îmi imaginez ce sentiment de putere are Olguța Vasilescu, când are centrul Craiovei, doar pentru ea. În rest, e pustiu.

„PSDul ăsta e la putere și face ce vrea! Nu s-au gândit că orașul e deja aglomerat, azi de abia reușim să ajungem să luăm clienți. Și oamenii tot nu s-au săturat, parcă sunt numai pesediști în Craiova", îmi spune taximetristul.

Îi răspund că poate oamenilor le e frică și să spună că nu votează cu PSD. E neîncrezător. Dar eu sunt optimist pentru că l-am întâlnit. Am ieșit 20 000 la miting împotriva OUG 13. Am strâns 30 000 de semnături #farapenali. Suntem din ce în ce mai mulți care înțelegem că PSD a prăduit Craiova și județul. Că #farahotie ajungem departe. Fără hoție vom avea un oraș cu condiții de viață civilizate, ca-n Europa", a scris Adrian Prisnel pe pagina de facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel